Henningløperne viste muskler i Den Gyldne Tour 2019

Fv. Marius Landsem Melhus, Ragnhild Siversen, Vilde Austad, Sigrid Flatås Aune, Tale Bruheim Breding, Magnus Sivertsen og Isak Stiansson Pedersen

Den Gyldne Tour bestod av 5km løp i Framverran fredag kveld og fellesstart rulleski skøyting på Inderøy med 5km for damene og 7,5km for herrene. Rulleskikonkurransen hadde målgang på Petter Northug skistadion.

Magnus Sivertsen vant touren sammenlagt foran Marius Landsem Melhus. Isak Stiansson Pedersen ble nummer tre i herrer senior. Sigrid Flatås Aune ble beste senior dame foran Ragnhild Sivertsten. Tale var suveren begge dager i juniorklassen med Vilde Austad på tredje.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.