Kjempestor aktivitet blant våre løpere og støtteapparat

Sist helg:
NC for senior på Åsen ved Gardermoen.I tillegg til Jonas fikk to fra USA og en løper fra Finland hjelp av vårt gode støtteapparat. Av resulater nevnes at Kelsey Phinney fra USA gikk til finalen i sprint og Jonas fikk en god 33 plass på 30 km. For Jonas sin del er dette sesongbeste.
Under Steinkjer skifestival vant Maren fire sekunder foran Vilde. Tale vant kl 17 år. Tobias og Trond-Andre nr 8 i 17 – og 18-årsklasssen. Sigurd nr 11 og Joakim nr 14 i eldste juniorklasse.
Suveren seier til Eirik L i Byafjellet rund hvor far Øystein også vant sin klasse.
Gratulerer til dere alle.

Denne uka:
I morgen, tirsdag,er det en historisk start i OL for Henning Skilag og Island. Isak går sprint.Isak har vært Henningløper i tre år. Har islandsk mor og norsk far.
Ønsker deg lykke til.

For våre juniorer er det NM sprint og NC i Holmenkollen som gjelder. Sondre, Sigurd, Joakim, Tobias, Maren, Vilde og Tale ankommer Oslo på onsdag sammen med et støtteapparat på sju personer. Friteknikk distanse på fredag, NM-sprint klassisk på lørdag og distanse klassisk søndag.
Lykke til ønskes både løpere og støtteapparat.

Dette innlegget ble publisert i Konkurranse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.