NM på Hamar

Sist uke ble det arrangert NM på ski senior på Hamar. Troppen fra Henning Skilag ble pga sykdom betraktlig mindre enn planlagt.

Isak deltok på torsdagens sprint – 71 plass er godkjent etter å ha slitt med sykdom.

damelaget stafett NM -18

Disse jentene stilte til start på søndagens stafett, muligens var de de yngste på startstreken – ingen over 18 år. De fikk en fin 34. plass av 85 startende lag. Fjerde beste lag fra Trøndelag. Vi gratulerer.

Vi gratulerer også Kari med en fjerdeplass etter et uhell bare kilometer fra mål. Kari kjørte ut av sporet, inn i et tre og fikk brudd i foten. Hun fullførte likevel løpet. Nå blir det å gå med gips noen uker.  Ubeleilig når langløpssesongen er på sitt mest aktive og Kari har vist utorlig god form. Vi ønsker henne god bedring.

Dette innlegget ble publisert i Konkurranse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.