Evaluering i støtteapparatet

evaluering -17Her sitter en gjeng som med glede og uten vederlag bruker masse av sin tid på å legge tilrette for utøverne i Henning Skilag. De ønsker å stadig bli bedre og derfor tar de evalueringen på alvor. Nå er evaluering både blant utøvere og støtteapparat unnagjort. Utøverne er meget godt fornøyd med tingenes tilstand. Blant de på bildet ble det konkludert med at det kun er små justeringer som skal til. De trives godt i lag og vil fortsatt bli med på laget.

Som leder retter jeg, på vegne av laget, en stor takk til hver i sær av dere. Ingen tvil om at de er heldige de som utøver sin idrett i Henning Skilag. Her er det masse erfaring og kunnskap.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.