Langhelg med stor aktivitet blant våre løpere og støtteapparat

Isak ble islandsk mester i sprint. Sterkt løp av juniorløperen som rykker opp i seniorklassen neste år. Han har mor fra Island, noe som gjør at han kunne delta i mesterskapet. Stor gratulasjon til Isak.

Sonder viste styrke på Gålå med 18., og ikke minst 5. plassen i søndagens finale. Desverre ble han fratatt 5. plassen på grunn at 3-4 skøytetak i forbindelse med passering av en løper

Marius ble nr 47 på fredag og avsluttet forrykende og endte nr 17 i søndagens finale. Vilde gjorde også sine saker på fredagens løp og tok en 33. plass i jenter 17 år.

På torsdagens lagsprint gikk både Anders og Eirik godt og besatte 8. plassen blant flere av verdens beste løpere. Ole Marius/Jonas og Ole/Marius røk ut i semifinalene. På fredagens fristilsløp imponerte Jonas mest ved å bli nr 35 blant 500 startende. Han ble nr 13 i U23 mesterskapet. Anders ble vår bestemann med en 30.plass, Ole Mariues ble nr 100 og Ole nr 388. Cambria ble nr 41 av ca 240 startende i dameklassen.

Lørdag var det 5 mil for herrene. Eirik gikk inn til 42. plass og Jonas 47. plass. Begge gikk seg mye opp på siste del av løpet. Cambria ble nr 43.

Gratulerer til løpere og støtteapparat som var tilstede på Gålå.

Lørdag gikk Kari Reistadløpet. Igjen viste hun at hun også behersker lange løp og besatte 4. plassen. Gratulere Kari.

Dette innlegget ble publisert i Konkurranse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.