Viktig for Henning Skilags juniorer og seniorer å delta lokalt

Da KM i stafett ble flyttet fra søndag til lørdag åpnet det seg en mulighet for våre løpere, som skal til seniorNM kommende uke, å få en god gjennomkjøring på hjemmebane. Med stor dugnadsinnsats kunne Beitstad ønske velkommen med gode forhold. Utrolig når man ser hvor lite snø det er i området. I flg Daniel var det en jobbeløype til tross for at den i utgangspunktet virket rask og lett.

Eirik, Daniel og Jonas A utgjorde vårt førstelag. De tok en klar seier. Vårt andrelag, Ole Marius, Frode L og Øystein L ble nr tre. Fin gjennomkjøring for Ole Marius som skal gå NMstafett. Da har Øystein viktige oppgaver i smørebua. Frode gjorde en solid etappe.KM stafett jr herrer 2017

Disse tre juniorløperne fikk tildelt gullmedaljer…Marius, Sondre og Isak.KM stafett 2017 damelaget

Smiler gjør også Cambria, Vilde og Mari Ann etter å ha tatt gull i dameklassen. Alle gratuleres. Nå ser vi fram til NM-uka. LYKKE TIL.

Søndag tok Marius og Isak dobbelseier i klassen eldre junior i Aasgutenrennet som gikk  på Selbuskogen. Gratulere.

Dette innlegget ble publisert i Konkurranse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.