Sist helg var juniorene på tur, nå har seniorene forflyttet seg til Sjusjøen

Sist helg var de fleste av våre juniorer på Nes og NC.

Sondre gikk seg inn til 8., 14. og 14. plass og fikk bekreftelse på at formen er god. Marius fikk plasseringene 53, 74 og 43. Denne klassen hadde over 200 deltagere.  Vilde gikk lørdag inn til en meget sterk 17. plass på sprinten. Nora ble nr 69.

For seniorene var flere med å satte sitt preg på lokale renn. Eirik vant Jårasprinten foran Rundgren og Daniel M H. Jonas A fulgte godt opp med en 8. plass. I Ogndalsrennet vant Jonas A K suverent herrer senior, mens Isak seiret blant herrer junior.

Vi ønsker de som er på Sjusjøen lykke til i helga. Her deltar Eirik, Daniel, Jonas A og Anders samt Kari og Cambria.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.