Eirik nr 2 i Flyktningerennet i klassen og 3 totalt

image-1 - KopiSondre HynneKun Johan Kjølstad og John Kristian Dahl var foran Eirik i det 42 km lange rennet. Johan var suveren, men Dahl spurtslo Eirik på oppløpet og var to sek foran i mål. Petter nr 14 i klassen. Mari Ann L M ble nr 2.

Meget sterk NC-finale på Beito av Sondre. 6. plass og kun 9 sek fra vinneren hvor alle de beste 17-åringene deltok. Solveig ble nr 26 i 19-20 år. I mennenes tilsvarende klasse ble Jonas disket da sannsynligvis på grunn av skøytetak, men dette er ikke klart i skrivende stund.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.