Ny langrennsuke har gått, COC i Estland og junior-NM på Gåsbu

Fra_arkivHelgestadNETT

COC i Otepaa i Estland:

Rennene ble åpnet med sprint friteknikk. Kari ble nr 7 mens Eirik var knappe sekundet fra å gå videre til finaler. Daniel gikk også en ok sprint, men fikk noe vanskeligere utgangspunkt for klassiskløpet på dag 2 da alle tre dagene gikk inn i en «Tour».

Dag 2 med klassiskløp 5 km ble det Henningseier til Kari. Til tross for dårlige forhold for gruppen til Daniel gikk han et meget godt løp. På dag 3 med jaktstart ble Kari totalt nr 7, Daniel nr 9 og Eirik nr 25. Daniel var 4 sek unna å ha beste tid på etappen. Eirik viser stor fremgang og gikk seg opp fra en 49. plass til 25. Han hadde 19. beste tid.

Daniel ble nr 3 i COC – cupen totalt og Kari nr 8. Meget sterk e resultater.KM stafett jr 2016

Junior-NM på Gåsbu:

Her ble det noe varierende resultater. Sondre ble nr 15 og 16 på distanserennene som er meget bra.  Beste plassering for Jonas Austad ble 25. pl i klassisk. Øystein Sjøli ble nr 30 og 36. Marius L Melhus viste stor fremgang og ble nr 52 i friteknikk. Hans Einar S Overrein beste plassering ble nr 101. Blant guttene er det svært store klasser fra 170 – 250 løpere.

Solveig Bøgseth hadde en bra dag på 15 km klassisk og ble nr 27. Nora S Overrein, som har vært plaget av lengre tids sykdom, debuterte med å bli nr 102 i 5 km friteknikk.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.