Travel uke for Henningløperne og støtteapparatet

strindheimstafett 2015 - jr gutta

Store oppgaver for Henningløperne kommende uke. Skandinavisk cup i Østersund for seniorene som kan kvalifisere noen til WC senere i januar starter neste fredag. Vi har 7 seniorløpere og tilsvarende støtteapparat på plass i Østersund fra midten av neste uke
På hjemmebane er det for våre 6 juniorer tilsvarende viktige NC renn på Steinkjer. VM og ungdoms-OL kvalififisering i tillegg til NC. Stort støtteappararat på begge plasser skal bidra til gode resultater.
Lykke til alle!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.