Bedre avtaler med flere av våre trofaste samarbeidspartnere

Henning Skilag har prestert på høyt nivå så langt i sesongen. To løpere i WC og topplassering i skandinavisk cup. Takk til våre samarbeidspartnere, uten dere hadde vi ikke kunnet prestere på dette nivået. Mange av dere har verdsatt samarbeidet med større bidrag enn tidligere. Våre hovedsamarbeidspartnere SMN, BM, T-A, Swix er store partnere. Nytt av året har G-sport og NTE sett verdien av å samarbeide med N-T beste lag innen langrenn. Forøvrig er det mange annonsører som tilsammen bidrar med store beløp. Vi skal gi igjen med topp resultater, internasjonalt, nasjonalt og lokalt. Følg også med på Facebook!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.