Trening, mat, hvile og «mattis» i mengder under Henningsamlingen

20150923_181828Løperne er midtveis i den 8 dagers samlingen i Henning. 14 – 18 løpere trener, spiser, hviler og spiller mattis. Etter gårsdagens kjøttkaker med tilbehør slo moltekongen Hallstein til med sponset multekrem. Eirik og Daniel ser meget fornøyd ut. Onsdagens første økt var sprintrenn på Hallem som ble vunnet av Eirik foran Daniel, Øystein og Jonas A. Det ble gått prolog og deretter 2 heat og finale.

Øvrige plasseringer i rekkefølge: Ole M, Ole, Marius, Hans E, Tølløv, Sondre, Iver Anton,

Blant damene vant Solveig foran Hanne. Samlingen torsdag fortsatte med rulleskidel ca 1,45 t til Leksdal hvor ski ble erstattet med joggesko i ca 2,5 t retning Tillerknoppen og Henningvola med kurs mot Heimstad og mat.

20150923_102713

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.