Henning Skilag reiser til skitunnelen i Torsby neste uke

DSC_3568

Fjorten utøvere og to trenere/ledere reiser til Torsby på mandag 7. sep til fire dagers snøsamling. Samlingen er den andre på snø denne sesongen. Det er videre planlagt en samling i Torsby i oktober. Deretter håper vi på brukbare snøforhold i Bruksvallarna.

I mellomtiden er det også en åtte dagers samling i Henning i tiden 20. – 27. sep. Denne samlingen og Torsbysamlingen i oktober er samlinger hvor spisset toppidrett ved Steinkjer VG skole deltar sammen med oss.

De aktive legger ned et godt treningsarbeid. Noe sykdom og skader har det hvert, men regner med at også Ole Marius Bach (punktert lunge i sommer) er klar til å få noen mil på ski i Torsby. Plan til utøverne er utgitt.

Ellers jobbes det også hardt administrativt på dette tidspunkt. Alle bestillinger er gjort og støtteapparatet skal i hovedsak være på plass til alle renn innen 20. sep. Det jobbes også med å få det finansielle på plass så vi har en forutsigbar økonomisk ramme og forholde oss til.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.