Hjemmesamling med trivsel og trøkk

DSC_3568Denne uka var de aller fleste av Skilagets mest aktive på samling med utgangspunkt i Henning. Audun ledet an treningene mens broder Esten var kokk, hotellvert og hjelpesmann under øktene. Med et deltagerantall på opp til 19 var det mye som skulle koordineres for at utøverne skulle få best mulig utbytte av sitt treningsarbeid. Tilbakemeldingene fra utøverne er udelt positive. Takk til dere to som sto som hovedansvarlige for gjennomføringen. Takk til andre som bidro.

Innsatsen hos utøverne var upåklagelig og det er tydelig at gjengen trives i lag. Området har særdeles gode forhold for både rulleski og trening på beina.

Trivelig at andre også slår seg med. Terje Langli,Svein Anders Melhus med flere har deltatt på enkeltøkter. I år,som i fjor ble det servert boller på hytta til Unni og Esten under kombiøkta med rulleski og løping fra Henning, via Leksdal og over fjellet ned til bygda igjen.

Utøvere og trener tok seg også tid til å hilse på betjeningen hos vår samarbeidspartner G-Sport, Steinkjer. Bilde ligger ute på deres facebookside.

Takker også Trønder-Avisa for besøket.

 

Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.