Takk for et trivelig bekjentskap og god tur tilbake til Sveits

Lea Fischer har vært en del av Henning Skilag i et lite år. Hun kom fra Engelberg og flyttet inn hos Nina og Hallstein. Oppholdet hadde flere hensikter. Hun hadde et ønske om å bo i Norge, være elev ved en videregående skole og ikke minst komme inn i et skimiljø som kunne gi henne nye impulser. Som hun selv sier er hun svært takknemlig for det som dette året har gitt og hun har fått venner for livet. Hun er ikke fremmed for å komme tilbake til Norge for å fortsette studier.Tilbake i Sveits vil hun fortsette på en idrettsskole.

Vi takker Lea for hennes bidrag i klubben og ønsker lykke til videre.

IMG_0454

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.