Lina forbereder seg godt på skisesongen i USA

Lina Hultin

Lina Hultin har sendt vakre bilder og en hilsen til oss alle fra USA:

Hej alla där hjemme!
Hopppas att allt är bra med er och att hösten har rullat på bra med träning och förberedelser inför säsongen! Jag har sett att ni är många nya i truppen i år så det blir spännande inför vintern att se hur det går för Henning skilag!
Här borta i Bozeman, Montana har vi haft en fantastisk höst med hård träning på över 1500 meter över havet, så jag har förhoppningsvis tagit del av någon slags höjdeffekt! Men ni ska veta att jag saknar er och tänker ofta tillbaka på förra årets äventyr med Henning Skilag
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.