Retur fra Gjøvik i dag – flere drar til Latvia og Estland i morgen

bilde 1Gjøvik har de siste dagene vært arena for norgescup-renn for junior og senior/U23 NM

Henning Skilag stilte med fem utøvere. Den som overrasket mest var nok Hans Einar med sin 19. plass i gutter 18 år på 15 km skøyting.

Eirik L gikk også godt og havnet på 12. plass på dagens skøyterenn. Jonas var godt fornøyd med 15. plass i samme renn. Lina viste styrke på sprinten med en 8. plass i klassen kvinner senior/4. plass i U23. Solveig gikk tre jevne løp og tok poeng alle dagene.

Bildet viser vår nybakte Midt-norske mester i midten sammen med Jonas og Hans Einar.

Jonas er en av fire løpere fra Henning Skilag som i morgen setter seg på fly til Latvia og Estland. Han får følge av Eirik, Kari og Lina samt Esten og Audun.

Vi ønsker god tur og lykke til.

Dette innlegget ble publisert i Konkurranse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.