Det meste av skisesongen er nå over

Til tross for at det fortsatt er fine skiforhold mange steder, er det meste av konkurransesongen over. Arrangementet i Alta var det siste store for både senior og junior.

Fredag var det 5 og 10 km klassisk. Tale gikk et meget sterkt løp og ble nr 12, ca 30 sek bak pallen i 17 års klassen. Maren ble nr 22 og Vilde nr 31 i damer 18 år. Bra laginnsats med andre ord. Sondre ble syk og reiste hjem. Jonas viste styrke på 10 km og la beslag på 69. plassen. Stor og sterk deltagelse på denne distansen. På lørdagens 50 km kom Jonas inn nr 35. Løypa var svært krevende og Jonas gikk seg opp mange plasser på de 10 siste kilometrene.                                                                                                                                                          Under lørdagens Reistad løp, også det 50 km, ble Kari nr 5. Meget sterkt med tanke på at hun like etter jul fikk brudd i ankelen. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Isak var på Island og gikk islands mesterskap. Meget sterke resultater med seier i sprint foran Snorri Einarson og andreplass på 10 km. Gratulerer.

I dag, søndag, var det finale i junior NC. Tale gikk glimrende og ble nr 9 – kun 6 sek unna 6. plassen på 2×3,75 km med skibytte. Vilde ble nr 25 i damer 18 år. Maren sliter med en skade og ble tilskuer i dag.

juniorjentene 2018Alta 2018

Dette innlegget ble publisert i Konkurranse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.