Da er påska over og tur til Alta ventes for løpere og støtteapparat

Siden siste innlegg har våre løpere deltatt på flere renn. Her nevnes:

Lea nr 2 i u-20 klassien i sveitsiske mesterskapet, sprint. I Storlirennet vant Øystein L klassen over 60 år, mens sønn Eirik ble nr 8 i seniorklassen. Ole Skrove konkurrerer i nord og besatte 11. plassen i det 42 km lange turløpet Tromsø maraton.

I palmehelga gikk det årlige Årefjellsloppet – 55 km langt. Jonas gikk et meget godt løp og ble nr 3 etter to svenske langløpseksperter. Vilde gikk 11 km i Årerennet og vant.

I Flyktningerennet ble Sondre nr 4 i klassen 17-20 år. Tale ble nr 5 – best av 17/18 åringene. Eirik gikk søndagens Flyktningerenn og imponerte med en 4. plass knappe to minutter etter Petter N, Tønseth og Riseth. Frode L vant kl menn over 50 mens Øystein ble nr 3 i sin klasse.

I Veressjøen rundt vant Marius og Maren sine klasser. De hadde beste tid i herre- og dameklassen.

Vi gratulerer alle!

Kommende uke er det junior-nc, juniorfinaler og NM del to for seniorene. Med bilde av en ung junior ønsker vi alle god tur og lykke til.

Junior 2016

Dette innlegget ble publisert i Konkurranse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.