JuniorNM på hjemmebane de kommende dagene – vi gleder oss

jr NM

Da har Henning Skilag inntatt Lia, midt i smørøyet med tanke på arrangementet som starter nå. Her skal det smøres ski, spises, prates og slappes av. På kjøkkenet blir det servering for de som måtte stikke innom. Det vil bli løpere, støtteapparat, foreldre, besteforeldre og andre i skjønn forening. Alt viktig med tanke på lagbygging.

Vil også benytte anledningen til å takke stor og små samarbeidspartnere som gjør det mulig å ha et opplegg som gjør at vi kan tilrettelegge for våre løpere og for å kunne skape et miljø mange vil være en del av.

Lykke til med helga og takk for alle bidrag.

Dette innlegget ble publisert i Konkurranse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.