Gode KM-resultater for våre løpere

Sist lørdag ble det arrangert KM i Leksvik. KM-gull til Jonas, Sondre, Maren og Tale. Tobias nr 4 og Sigurd nr 6.

På søndag var det KM-stafetter som sto for tur. Vi stilte tre lag, og alle tok plass øverst på resultatlista. I damer jr vant Vilde, Tale og Maren foran Leirådal og Beitstad. Sigurd, Tobias og Joakim vart mestre i herrer jr. I herrer senior ble Jonas, Ole Marius og Sondre mestere.

Gratulerer til alle – det har vært en kjempehelg – ingenting er som å vinne stafett.

KM stafett jenter jr 2018

KM stafett jr 2018

KM stafett 2018

 

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>