Lea deltar i VM for junior i Sveits – Isak er uttatt til OL i Sør-Korea

Gledelige meldinger for løperne det gjelder, øvrige løpere og støtteapparat  i Henning Skilag. Begge de uttatte er gode bidragsytere for miljøet i laget.

Lea er fra Sveits og går derfor på hjemmebane. Hun var i Henning som 16 åring og kom tilbake hit foran denne sesongen. Målet er å kunne utvikle seg til en enda bedre langrennsløper. Lea er en målbevisst dame og vi ønsker lykke til i kommende ukes renn. Audun og Esten reiser til Sveits for å følge henne under mesterskapet som starter kommende søndag.

Isak, med islandsk mor har vært på det islandske landslaget denne sesongen i tillegg til å få for Henning Skilag. Å bli uttatt til OL er mange løperes drøm. Isak skal gå sprinten 13. februar. Vi gratulerer med uttaket.

Gålå 17 - Lea           aktive i løypa Åre 17

 

Dette innlegget ble publisert i Konkurranse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.