Stor aktivitet også i jula

julaften 2017 HSL

Tradisjonen tro var det intervalløkt med påfølgnede gløgg og pepperkaker på Henningvola. Utrolig mange aktive, søsken, foreldre og støtteapparat som fikk ønske hverandre god jul. 9 liter gløgg gikk med:) Bildet derfra får være illustrasjonen på aktiviteten i jula.

2. juledag var Vilde og Jonas med i Åre Swix Open hvor de begge vant sine klasser på 10 km. Gratulerer.

5. juledag var det kretsmesterskap, arrangert på Frolfjellet Skisenter. Våre løpere, som deltok, fikk følgende plasseringer: Eirik vant herrer senior foran Gaute Iversen og Jonas A. Ole Marius ble nr 8 i klassen. Sondre tok gull i eldste juniorklasse. Vilde tok også gull, da i damer 18 år, Tale sølv i damer 17 år. Trond-Andre nr 10 i menn 18 og Tobias nr 11 i menn 17. Vi gratulerer.

Nyttårsaften hadde vi mange løpere og ledere som tok turen til Granåsen og Strindheimstafetten. Junior damer ble nr 3 etter sterke etapper av Vilde, Tale og Mari K Grevskott. Sondre fikk 3. beste etappetid (med stavbrekk) og hvor Sigurd og Joakim gikk inn til 13. plass i juniormenn. Som ventet ble Byåsen, med Klæbo på siste etappe, for sterke i menn senior. Strindheim ble nr 2, Varden 3 – ett sekund foran Henning med Jonas, Ole Marius og Eirik. De gikk alle gode etapper. Gratulerer.

Når nyttårshelga er over starter juniorgruppa med et stort lederteam på turen til Beitostølen,- nærmere bestemt onsdag 3. januar. Der arrangeres norgescup for junior påfølgende helg. God tur og lykke til.

Dette innlegget ble publisert i Konkurranse, Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.