Mang et stavtak i konkurranser er allerede tatt

Kari gikk forrige helg langløp i Livigno. På det 35 km lange løpet  ble det en spennende innspurt. Først i mål var Britta Johansson Norgren, tett fulgt av Smutina med Kari på tredje. Det skilte kun 3,3 sek mellom de tre første.

Samme dag vant Lea jr-VM-uttaket i sprint fri i Sveits. Hun hadde beste prologtid av samtlige junior- og seniordamer. På 7,5 km klassisk ble Lea 6. beste sveitser. I går gikk Lea Cont.cupen i Frankrike. Det ble 9. plass og nest beste sveitser på 5 km klassisk.

Lørdag gikk Meråkerrennet. Maren imponerte på 5 km klassisk med andreplass. Flott løp også for Trond Andre Kolstad med tredjeplass i menn 18 år. Joakim, Sigurd og Tobias gjorde også sine saker bra.

Flere av disse var også å se i teamsprinten på Henningvola i dag. Som ventet vant vårt seniorlag med Sondre og Jonas suverent. Vårt andrelag med Trond Andre og Ole ble nr 3. Juniorlaget med Sigurd og Joakim tapte spurtduellen med Inderøy og ble nr 2. Våre juniordamer Tale og Vilde var alene i klassen og var suverene blant jentelagene.Gålå 17 - Marengålå 17 - TaleKari Beito 2017Gålå 17 - Leagålå 17 - VildeSigurd

Dette innlegget ble publisert i Konkurranse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.