Tre av våre løpere har sesongdebutert

Denne helga har det vært åpningsrenn i Bruksvallarna.

trener:utøvere Åre 17

På lørdagens skøyterenn kom Lea inn på en sterk fjerdeplass – kun 4 sekunder etter vinneren. Vilde gjorte også sine saker utmerket ved å bli nr 21 av i alt 74 løpere. Det var en juniorklasse slik at Vilde konkurrerte mot de som var to år eldre.

På dagens sprintprolog kom Lea inn på en tredjeplass, mens Vilde imponerte med en 8. plass. Et uhell i kvartfinalen – med fall både for Lea og Vilde, som da låg i tet – gjorde at Vilde ble slått ut. Lea gikk videre til semifinale. Opphentinga etter fallene kostet mye energi.

I Muonio startet Isak på lørdagens 10 km. Her ble det 84 plass av de 130 startende. På dagens løp endte Isak på 85. plass.

Isak Pedersen (2)

Flott start på sesongen for alle tre. Nå står samling og løp på Beitostølen for tur for Jonas, Marius og Kari. Deretter drar de til Gålå for noen dagers trening før ny konkurransehelg. God tur og lykke til.

Dette innlegget ble publisert i Konkurranse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.