Det var godt å være Henning Skilag i Åre

Kokk Åre 17   Kokker Åre 17    Utøvere Åre 17                                 Trenere Åre 17  trener:utøvere Åre 17    aktive i løypa Åre 17

 

Bildene taler for seg. Alle fra sjefskokk Esten, kokkelauget fra Verdal: Sverre, Trond, John Olav, utøvere i hytta og ute i sporet samt treneteamet hadde givende dager. Utrolig mange bidragsytere skal ha en stor takk. Ildsjeler og dugnadsånd på sitt aller beste.

Gratis opphold i hytter, tilhørende Bjørn Kolstad og fam Austad, 50 ryper skutt av Trond Kolstad, sjefskokk Esten, trenerteamet med Audun, Mari Ann og Janis med assistenter. Morfar Olaf bidro til mat også denne gang.

I Vålådalen var det meget gode forhold for skigåing. Utøverne fikk åtte skiøkter og i tillegg noen gode økter i bakkene i Åre.

Mens denne gjengen hadde med seg 13 utøvere, fikk lederen melding om at Kiwi Nordsia hadde en gave til Henning Skilag. Stig Ove Tangen troppet opp med gavekort. Overraskende – tusen takk til dere. Blir mye god mat av dette.

 

Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.