Ny hjemmesamling er over – stor treningsjobb nedlagt

Da er en seks dagers hjemmesamling slutt. Denne gang ble det spesielt lagt vekt på variasjon,  tre intensive økter innlagt. Det var elghufs i myrterreng, kombiøkt på Steinkjer skistadion, intervall på rulleski i Bjønnabetet. Samlinga vart avslutta med 3-3.30 timers kombiøkt. Vårt nærområde er supert til all slags trening.

Innimellom dette, var det gode måltider servert av superkokken vår og muligheter for hvile. Det ble også kjørt et opplegg for å kartlegge mentale ferdigheter. Resultatene vil ved behov bli fulgt opp i løpet av høsten.

Gledelig er det også at enda en sterk førsteårsjunior er innmeldt i Henning Skilag. Tale Bruheim Breding fra Leksdal tok kontakt med ønske om overgang.  Hun har de siste årene dominert sin årsklasse i N-T. Velkommen skal du være Tale. Lea Fischer fra Sveits, som tidligere har vært en del av Henning Skilag, er tilbake i Norge og viste gode takter under samlinga. Hennes samboer Janis har sagt seg villig til å være med i trener-/støtteapparatet.Tale, Lea, Maren og Vilde utgjør den sterkeste junior-jentegruppa i Henning Skilag på mange år.

samling september              samling holdvollen

Fornøyde løpere har nå en uke med egentrening før vi på neste mandag reiser til Torsby og skigåing i snøtunnel. Dette blir en fin avveksling fra rulleski og løping samtidig som man får vedlikeholdt skiteknikken og mange treningstimer på ski. 13 løpere og 3 trenere/ledere deltar. Da vil Kari også være sammen med oss.

Tusen takk til de som har gjort en uvurdelig dugnadsinnsats også ved denne samlinga. Takk til bestefar Olaf for ditt bidrag.

Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.