To Henningløpere deltok på Toppidrettsveka

Med start på Aure og avslutning i Trondheim fikk våre utøvere god matching og erfaring med å gå sammen med de beste i verden.

Lea er tilbake i Henningdrakten. Hun oppnådde fra 20-32 plass. Hun er fortsatt junior og startet i seniorklassen. Det var totalt 42 damer til start.  Sondre er også junior og tok 99.plassen totalt i senior. Her startet 142 løpere siste dag.

IMG_0454 005_Hynne

29. august er disse og resten av Henningløperne klar for hjemmesamling.

Dette innlegget ble publisert i Konkurranse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>