Første samling i august ble slik vi håpet

På denne samlinga ble det lagt vekt på mengdetrening med innslag av intensiv trening. Steinkjer skistadion, veier i nærområdet i Henning og Henningfjellet ble brukt. Punktum ble satt med sykling Henning-Helgådalen-Malså- Mokk og Gaulstad. Deretter rulleski tilbake til Henning. Ca 6 timer trening og mellom 10 og 11 mil.

Samling uke 32 Henning Esten leverte kvalitetsmat til hungrige ulver;)                                  Samling uke 32 Audun i tet aug -17

Et solid trenerteam i  Audun, Mari Ann, Svein Anders, Sverre og Dagfinn. Tusen takk for et stort og svært betydningsfullt dugnadsarbeid. Foreldre spanderte både elgsteik, blåbærpai og is. Leders sjokoladekake fikk også bein å gå på. Nå ryktes det at en bestefar, som tidligere også har bidratt, ønsker å sponse en del av matbudsjettet for neste samling. Her snakker man om teamarbeid  på alle plan.

Neste samling er i Henning fra 29. august. Da er Lea tilbake sammen med oss.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>