Ny hjemmesamling er unnagjort

Fredag ble en ny femdagers samling avsluttet oppi Henning. Som vanlig åpna Unni og Esten huset sitt for overnatting, opphold, kjempegod mat og eget «treningsstudio» i garasjen.

Det ble gjennomført elghufs i Oftenåsen, rulleski både i nærområdet og Henning – Inderøya tur/retur. På Steinkjer skistadion var det pursuit og de fikk også prøvd sine løpeferdigheter på et heller vått Henningfjell.

Solid jobb ble gjennomført av våre utøvere. Tusen takk til gode medhjelpere i Audun, Mari Ann, Svein Anders Og Sverre som deltok på treningsbiten. Tusen takk også til Terje som kom til et lydhørt publikum der han fortalte om hva han gjorde som junior- og ung seniorløper for å bli best.

HJemmesamling juli 2017

Avslutningsvis ble en blomst og en hilsen til Unni og Esten overrakt. Utøvere og støtteappatat er utrolig takknemlig for den tilrettelegging vi får hos dem. Det er av uvurderlig betydning for oss som lag.

 

Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.