Medlemskap Henning Skilag

henning-skilag-logo.jpg                                                                                     Vil benytte anledningen til å takke alle som har valgt å være medlem av laget vårt. Antall aktive er stabilt, men også mengden «ikke aktive» medlemmer er hyggelig lesning. Her er det både tidligere aktive, folk som har vært i støtteapparatet og ikke minst foreldre av tidligere aktive. Mange setter stor pris på det Henning Skilag har betydd for dem gjennom turer, samlinger og konkurranser over mange år. Noen er medlemmer med den begrunnelse at de er begeistret over hvordan laget drives, at det er plass for alle og at det presteres på høyt nivå.

Om du/dere ønsker å bli medlem av laget kan kasserer Bjørn Kolstad være behjelpelig. Tlf nr 99736114 – mailadresse: bjo-gu@online.no

 

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.