Henning fikk en ny sølvmedalje i stafett menn senior 30 år etter første gang

Første del av senior-NM foregikk på Lygna med noe varierende resultater fra våre løpere. Torsdagens klassiske distanser ga middels prestasjoner. Daniel nr 20, Anders 22, Eirik 56, Jonas 68 og Cambria nr 38. Anders og Cambria var nok mest fornøyd. På fredagens sprint ble det nesten for våre løpere. Ingen gikk videre fra prologen. Kari ble nr 11 i prøve-OL i Korea samme dag.

På skiathlon gjorde Anders god figur og endte til slutt på en 16. plass – med 10. beste tid på friteknikk. Cambria gikk sitt beste løp for sesongen med en 28. plass og hadde 21. beste tid på friteknikk. Jonas ble nr 97. Erik valgte å bryte løpet og konsentrerte seg heller om søndagens stafett.

Ut fra disse resultatene var det få, utenom laget, som hadde tanker om medalje. Målet for både utøvere og støtteapparat var å få til prestasjoner som skulle gi oss medalje av en eller annen valør.

Stafett Lygna 2017KM stafett 2017 damelaget

Vårt førstelag – Eirik, Daniel og Anders –  gjorde jobben. Det var mange som gledde seg over at Henning Skilag nok en gang var med i medaljekampen og til slutt la beslag på andreplassen. Vårt andrelag med Jonas AK, Jonas A og Marius ble nr 24. Isak, Sondre og Petter dannet tredjelaget og ble nr 89. Vi hadde med et damelag. Vilde, Marian og Cambria ble nr 48. Vi gratulerer.

Stor takk til utøvere, støtteapparat og samarbeidspartnere for støtten. Uten dere hadde ikke dette vært mulig!

Dette innlegget ble publisert i Konkurranse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.