Frokostmøte med samarbeidspartnerne preget av optimisme

Trønder-Avisa var vertskap for dagens frokostmøte. Arve Løberg informerte om avisas status og om samarbeidet med Henning Skilag. Både han og Gunnar Thorsen fra SMN påpekte viktigheten av dette samarbeidet.

Frokostmøte 27.1.17

 

Denne gjengen satte sitt preg på sammenkomsten. Cambria, fra Montana, fortalte litt om seg selv og hvordan hun hadde kommet med i Henning Skilag. Hun uttrykte at hun trivdes godt blant både løpere og støtteapparat. Daniel fortalte om sin hverdag som toppløper. Utfordringer og gode opplevelser i løypa. Jan Erik, Audun og Lars hadde hver sin bolk om driften både administrativt, økonomisk og opplegg rundt løperne.

Takk til Trønder-Avisa for tilretteleggingen. Takk til de øvrig som bidro.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.