Henning Skilag sine løpere oppnådde gode plasseringer på Sjusjøen

Løpere og støtteapparat er på tur heim fra en positiv helg på Sjusjøen.

Cambria gjorde sitt beste løp på norsk jord med å bli nr 15 på gårsdagens 10 km friteknikk. Anders hadde også et kjempeløp på 15 fri og besatte 6. plassen. Her ble Daniel nr 18 og Eirik nr 27. Vår førsteårssenior Jonas gledet både seg selv og laget med å bli nr 33. Flott Henningdag med andre ord.

IMG_0153 - Eirik Sjusjøen jan-17

Her er Eirik akkurat kommet inn på dagens 15. km klassisk. En flott 9. plass ble det. Jonas besatte i dag 69. plassen. Anders hadde en litt tyngre dag samt et stavbrekk og ble nr 71. Cambria ble nr 42.

Gratulerer til samtlige. Vi ser frem til NM om litt over en uke.

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.