Stemningen er god på Beitostølen – Juniorene på tur til Bruksvallarna

Eirik og Anders får stå som representanter for våre utøvere og støtteapparat som er ute på tur. Seniorene har vært på samling på Beitostølen fra sist fredag. Kommende åpningshelg består av tre  konkurranser på tre dager. img_5760Her starter foruten de på bildet, Daniel M H, Jonas A, Kari V G og CambriaMcDermott. Rennene er tv-sendt. Lykke til!

I dag kjørte juniorene med støtteapparat over svenskegrensa og til Bruksvallarna. Utøverne skal ha noen treningsdager før de deltar i den svenske langrennsåpninga der. Lykke til Marius, Sondre, Isak, Nora og Vilde.

Dette innlegget ble publisert i Konkurranse, Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.