Besøkte ti topper på en dag

Tre av våre utøvere brukte dagen i dag til å teste sin utholdenhet og psykiske styrke. Kl 06.00 startet de bilen med mål om å besøke ti topper i vår kommune. Bilen skulle frakte dem mellom startstedene for turer til Skjellivassdammen, Brannheiklumpen, Isbolen, Jønnemsklumpen, Byasenderen, Tuva, Skåtangen, Furuberget, Selisteinen og Oftenåsen. I og med at det enda ligger snø på enkelte plasser i fjellet, måtte ski tas med. Med på turen var Marius, som enda er junior, Jonas som rykker opp i seniorklassen kommende sesong og Jonas som har vært senior i mange år.

Kl 21.25 nådde de Oftenåsen. Der serverte Mari Ann og Svein Anders kanelboller, frukt og drikke. Fornøyde gutter nøt det – vel fortjent!

Andre familiemedlemmer ble også med til toppen.

Turen hadde vært som forventet –  krevende, men de avsluttet med glans.

I siste del av denne uke møtes våre utøvere til oppstartsamling i Henning. Da er vi i gang.

IMG_4479IMG_4480

Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>