Et godt NM for de fleste Henningløperne

Kort oppsummering av NM på Beito:

Torsdagens lagsprint: Kari og Solveig endte på 13. plass og kom seg dermed ikke til finalen hvor 10 lag deltok. Kari hadde ett fall på første etappe som ga laget et dårligere utgangspunkt enn vi håpet. Ellers godkjente løp av begge.

Vårt førstelag med Eirik og Daniel var svært nære å gå til finalen, kun 3 sek! Etter første heat begynte det å snø kraftig og føret forverret seg mye da alle våre 3 lag gikk i heat 2. Eirik og Daniel ble nr 11. Ole M og Jonas nr 26 og Petter og Sondre nr 30.

Fredag var det 5/10 km fristil. Daniel tok en imponerende 7. plass. Eirik nr 32, Ole Marius nr 46, Jonas A nr 57, Petter nr  297 og vår yngstemann Sondre nr 199 av over 400 startende. (Jonas Austad ble nr 7 blant 19/20 års juniorene, dette var meget bra)

Kari ble nr 19 på 5 km.

Lørdag var det duket for en kraftprøve av en 50 km, med nysnø og bakker. Daniel åpnet som planlagt på den første 8,3 km lange løypa og var nr 6 de to første rundene. Falt ned på 7. og 8. plass frem til ca 40 km. Da hadde han som planlagt noe mere å gi på slutten enn mange andre og kom i mål på en glimrende 6. plass. Ole Marius gikk jevnt godt i 5 runder, men etter å ha fulgt Sjur Røthe litt for lenge på denne runden, fikk han smake på syra. Tapte en topp 30 plass på de siste kilometerne og endte på 34. blant ca 130 som fullførte. Godt kjempet Ole M!!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.