Henning Skilag markerte seg sterkt under Strindheimstafetten på nyttårsaften

Vårt damelag bestående av Mari Ann, Hanne og Solveig kom på en tredjeplass. Varden ble vinner foran Strindheim på andreplass. Jonas, Daniel og Ole Marius gjorde herrestafetten spennende. Jonas A K vekslet nr to, ca 1 min etter John Kristian Dahl, Strindheim som viste sin styrke i det å stake løypa rundt. Daniel tok inn en del sekund på Lars Ove Aunli på andre etappe. Ole Marius hadde 50 sek å ta igjen da han stakk ut på siste etappe. Dette tok han inn etter vel halvgått løp og Even og Ole Marius fulgte hverandre de tre siste kilometrene. Strindheim vant spurten med 4 sekunder til slutt. Byåsen tok tredjeplassen.

Juniorene våre med Jonas A, Marius og Hans Einar viste alle konkurrenter ryggen. De vant med god margin foran et mixlag fra Varden og Malvik il. Vårt andrelag ble nr 6 av i alt 22 juniorlag. Med andre ord gode prestasjoner fra alle våre lag. strindheimstafett 2015 - jr gutta

 

 

 

damelaget Strindheimstafettherrelaget strindheimstafetten 2015

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.