Henning Skilag reiser med en stor tropp til åpningsrennene i Sverige

20151115_095642[1]

Onsdag reiser hele juniorgruppa og mange seniorløpere til samling i Bruksvallarna i Sverige. Nye Henning Skilagdrakten vil synes. Så å si alle deltar i det svenske åpningsrennene til helga hvor det også er juniorrenn. Også våre løpere som deltok på Beito vil være på startstreken. Viktigste av alt er vel å sanke mil på ski. Juniorene vil være der i 10 dager mens seniorene forflytter seg til Gålå og første norgescuprennene neste helg.
Gledelig er det også lokalt, lys i lysløypa og snø på Henningfjellet og det er hvitt!!!!!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.