Viktig høstsamling i Henning 20. – 27. sep

HenningEtter forrige ukes samling i skitunnelen i Torsby ankommer løperne til Henning. Kommende uke (20. – 27. sep) vil Henning Skilag ha sin fjerde hjemmesamling i Henning. Alle senior- og juniorløperne vil benytte seg av de flotte treningsmulighetene som befinner seg i nærområde. Henningvola, Oftenåsen, veinettet i Henning og rulleskiløypene på Hallem vil bli flittig brukt. Fra onsdag vil også SVG`s spisset toppidrett delta. Jevnt over vil det være ca 15 – 20 løpere og en del av disse bor hos Esten og Unni hvor også de fleste har sine måltider.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.