Evalueringsmøter og prisutdeling i går – løper fra Henning Skilag på landslag i dag

Stor gratulasjon til Kari og Henning Skilag. Bekreftelse om landslagsplass kom kl 11 i dag. I går kveld var et stort støtteapparat og de aller fleste aktive samlet for å evaluere siste sesong og ikke minst se framover mot kommende sesong.

Kari sa i tydelige ordlag at Henningmiljøet har vært en avgjørende faktor for at hun er kommet dit hun er i dag. Under evalueringa kom det ellers fram at laget har en del faktorer som er særdeles viktig i et prestasjonsmiljø. Disse er i første rekke kontinuitet, kompetanse i alle ledd og sist, men ikke minst et godt og positivt miljø.

Under møte fikk vi også besøk fra en av våre mest trofaste samarbeidspartnere. Anne Marthe Høgsnes, markedssjef i Byggmakker/Gipling kom for å gi Kari en påskjønnelse for hennes prestasjoner siste sesong. Kari syntes det var stas å bli satt pris på og håpet dette ville gi inspirasjon til de yngre i laget. Eirik L fikk en symbolsk påskjønnelse for sine prestasjoner under NM på Røros.

Takk til alle som bidro til en innholdsrik kveld, der det ble klart at alle fortsatt vil bidra i miljøet. Takk til Terje L for ditt innlegg om motivasjon og målsettinger.

Karilagsdraktbeito2

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.