NM i Harstad er over og årets sesong går mot slutten

Eirik L, Petter og Jonas er tre av våre løpere som var i aksjon i Harstad. Vi hadde i utgangspunktet ti aktive som skulle være med å konkurrere om heder og ære. Sykdom og skader gjorde at vi ble noe færre og for noen at resultatene ikke ble som de hadde håpa. Mest fornøyd var nok Jonas AK. Etter en vinter prega av mye sykdom satte han et fint punktum for sesongen med 34. plass på 10 kilometeren og 29. plass på 5 mila. Etter 5 mila sendte han følgende melding heim: «Va artig i dag. 29. plass! Gode ski og overraskende god kropp.» Eirik var nok ikke like fornøyd med sin 97. Petter fikk en 110 plass og må se seg godt fornøyd med det. Mange kommer nok mye sterkere tilbake.

harstad - NM - Eirik, Petter og Jonas AkHenning Skilag vil herved takke alle som bidro til nok en vellykket tur.

Ønsker alle skiinteresserte ei god og trivelig påske.

Dette innlegget ble publisert i Konkurranse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.