Første dag av KM på Steinkjer Skistadion er over

Henning Skilag stilte med en liten tropp. NM er like om hjørne og en del gjør sine forberedelser til det. Noen sliter med sykdom og måtte melde avbud av den grunn.Vi hadde deltagere i tre klasser og her tok vi førsteplassen i samtlige.  I klassen gutter 16 år vant Sondre Torp Hynne suverent.                                                                                                     Tonje L N jan-15I klassen senior damer ble det et skikkelig spurtoppgjør som Tonje L. Nilssen gikk seirende ut av.

I klassen menn senior tok Ole Skrove en klar seier.

Vi gratulerer.

Tvi, tvi på stafettene i morgen.

På bilde ser vi Tonje under treningssamling oppi Li.

 

Dette innlegget ble publisert i Konkurranse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.