Sterke Henningresultater siste helg – Kari på WC-laget på Lillehammer

Kari i LierneKari innfridde fullt ut i WC sprint i Finland ved å bli nr 4 i prologen og nr 9 etter finalene. Hun gikk strålende frem til semifinalen, men som hun sier selv, tok feil valg i siste motbakke etter litt glatte ski. Hun gikk ut i ytterste sporet og tapte da meter i forhold til de øvrige.

Kari får nye muligheter i WC kommende helg med tour «Lillehammer» med sprint, distanseløp og jaktstart på søndag.

På Gålå må vi spesielt nevne Eirik L`s to 10. plasser (distanse fri og jaktstart kl). Junioren Jonas A imponerte under sprinten på lørdag ned å bli nr 4. Søndagens klassiske renn var nok enda bedre. Han ble nr 2 bak en tidligere NM-vinner og hadde landslagsløpere bak seg.

Ellers viste de aller fleste Henningløperne klar fremgang siden åpningsrennene på Beito.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.