Henningsamling med mye og god trening

Da er vi midt ute i den fem dagers lange samlingen i Henning. Audun og Hallstein sier at øktene blir meget godt gjennomført av de aktive. Kari har også kommet fra Romsdalen for å sette standard blant damene. Alle nyinnmeldte Ole Skrove, Petter Halseth, Jonas Austad, Nora Sørensen og Tonje N Lerfald deltar på samlingen. Frode, Hans Einar, Eirik N, Hanne, Solveig og Sondre viser også god form under samlingen. Under samlingen vil vi også ha et løpermøte med gjennomgang av resten av sesongforberedelsene/samlinger og konkurransesesongen. Samlingen avsluttes på fredag.

Jonas A K er fortsatt på ferie, men er tilbake om en ukes tid. Eirik L er på samling med Team Veidekke i Meråker.

De aller fleste av våre løpere vil delta i Toppidrettsveka i Aure rundt midten av august hvor det er rulleskirenn i Aure, Kristiansund, Orkanger og Trondheim.

 

Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.