Våre løpere har vært aktive i både inn- og utland

010

De som følger med på sporten i aviser og på nett har nok fått med seg at en del av våre løper har vært i Sverige, Finland, Sveits for uten Lillehammer og på lokale steder i Nord-Trøndelag de to siste ukene.

Formmessig kan det på denne tiden være noe varierende, men Kari fikk nok en god opplevelse stafetten på Lillehammer. Noe tyngre såg det ut til å gå i Davos i dag.

Sondre viste god form forrige helg med seier i sin klasse. Lina og Frode deltok i Meråkerrennet i går og de fikk 4. og 15. plass. Ble dessverre ingen tomannsstafett på Henningvola i dag, der vi var påmeldt med flere lag.

Solveig viste god form i Østersund forrige helg, bl a med en 13. plass. Eirik og Jonas fulgte hverandre «til døra», men Eirik gikk seirende ut av duellen på 15 km fri. Da er Eirik  i gang igjen etter litt sykdom.

Eirik og Jonas tok turen til finske Vuokatti og Skandinavisk Cup denne uka. Ingen av de to gikk videre i sprinten. På 15 km klassisk gikk Jonas et meget sterkt løp. Etter litt svak åpning endte han tilslutt på 21. pl – 1.05 – etter vinneren. Eirik fikk en 42 plass.
På dagens fristilkonkurranse ble de henholdsvis nr 27 og 33. Absolutt godkjent.

Nå venter en velfortjent juleferie og mer trening og konkurranser.

 

Dette innlegget ble publisert i Konkurranse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.