Nok en skihelg er avsluttet – nå venter en fortjent påskeferie før NM del 2 i neste uke

Kari har vært på de avsluttende rennene i WC i Stockholm og Falun. Kjenner vi henne riktig, er hun sikkert ikke helt fornøyd med alle løpene. Sammenlagtplasseringen ble ødelagt av uhell under den klassiske 10 km på lørdag der hun fikk stavbrekk og tapte mye tid. Men det blir nye muligheter under NM neste uke.

I Flyktningerennet fikk vi meget gode plasseringer. På lørdag kjempet Hanne om seieren i juniorklassen, men ble til slutt nr 2. Solveig endte på  6. plass som en av de yngste i klassen 17 – 20 år.

Søndag ble det knallharde oppgjør i mennenes 44 km. Jon K Dahl seiret, men Eirik L og Jonas A K 3. og 5. plass var meget sterkt. Nevnes også Mari Ann`s suverene seier i D 35 hvor Kristin G ble nr 5. I H35 ble Lars nr 10 og Stig nr 30. I H50 gikk Øystein L nok en gang et  sterkt løp og ble nr 5 og det lover godt foran neste års renn (H60). Eivind E og Hans P ble nr 8 og 12 i H60.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.