Kommende renn for Henningløperne

Kari starter i morgendagens WC-sprint i Stockholm. Hun fortsetter med 2,5 km friteknikk på fredag, 10 km klassisk på lørdag og avslutter med 10 km friteknikk på søndag. De tre siste rennene går i Falun og er avslutningsrenn for WC 2013.

På hjemlig bane er det Flyktningerennet som står for tur. Spennende å se om Eirik L og Jonas A K kan følge opp siste måneds utmerkede resultater og kanskje komme på pallplass. I tillegg er følgende pr dd. registrerte for Henning Skilag: Eirik N, Hans P, Lars, Kristin, Mari Ann, Stig D, Eivind og Øystein. Alle går på søndag. Hanne og Solveig er påmeldte i juniorklassen på lørdag.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.