Nye utfordringer for Henningløperne kommende helg

Karilagsdraktbeito2

 

Under siste konkurransedag i Inari gjennomførte damene 15km fellesstart og herrene 30km skøyting fellesstart. Kari VG kom i mål på 5. plass og satte med det et verdig punktum på sine prestasjoner i årets Skandinaviske cup(COC). Jonas AK gjorde nok et godt løp og endte til slutt på 14. plass.

Kari vant COC sammenlagt med rekordhøye 766 poeng, 252 poeng foran nr 2 og sikret seg dermed WC-deltakelse i resten av sesongen og frem til jul.

Eirik L ble nr 9 sammenlagt og Jonas AK nr 38. Gratulere alle sammen!

Kommende helg er det prøve-NM/NC på Skaret i Molde. Sprint klassisk på lørdag og 15/30 km friteknikk fellesstart på søndag. Det blir hjemmebane for Kari hvor familien stiller med overnatting. Eirik L, Jonas A K og Magnus er påmeldte til begge renn.

Dette innlegget ble publisert i Konkurranse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.