Viktige renn for Hennningløperne i helga

I Inari i Finland er det avsluttende løp i COC på fredag, lørdag og søndag. Her leder Kari cupen og med sammenlagtseier vil hun være kvalifisert til å delta i WC ut desember. Eirik L og Jonas A K er også på plass. Eirik kjemper om topp 5 sammenlagt og etter gode resultater i tilsvarende renn i Latvia/Estland, har vi store forhåpninger om topplasseringer. Samme kan sies om Jonas som slo til med en 3. pl i siste helgs NC i Alta.

NM-junior starter på fredag i Lillehammer. Både Hanne og Svein vil ha klare mål om topp 10 plasseringer. Både Solveig og Hans har desverre slitt med sykdom/skade en periode, men vil nok vise klar fremgang fra siste NC-renn i Alta.

Vi ønsker alle lykke til!

Dette innlegget ble publisert i Konkurranse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.